پیتزا

ترفند های پیتزا ایتالیایی

پخت پیترا ایتالیایی

 

 

پیتزا

گرچه سفره آرایی خود یک هنرنمایی است که خوشبختانه امروزه با تدابیر و تحصیلات در این فن خانم ها  خاندار متبحر گشته و ذائقه شما را جهت میل تکمیل می کند.در همه فرهنگ ها تغذیه صحیح راز و رموز سلامتی جان و روح می دانند. در این مقاله تلاش شده به ساده ترین روش به شما طرز تهیه یک پیتزا اینالیایی خوشمزه یاد بدیم تا بتوانید در کنار خانواده یه غذای فست فودی لذیذ لذت ببرید پس برای یادگیر یپخت یک پیتزا ایتالیایی با ما همراه باشید.ما در این مقاله به شما دو نوع پخت پیتزا ایتالیایی آموزش میدهیم.

تاریخچه پیتزا ایتالیایی

براساس افسانه های معاصر نمونه اولیه پیتزا در سال 1889 اختراع شد پس از آن خمیر مصرف شده در ایتالیا دقیقا همان کیفیت و مزه تافتون را می دهد. به طور سنتی پیتزا را لوله کرده و با دست می خورند. پس از آنکه ایتالیایی ها به آمریکا مهاجرت کردند توسط مهاجران ایتالیایی پیتزا وارد آمریکا شد اما این پیتزا مطابق سلیقه آمریکایی ها تهیه شد. وگرنه پیتزای ایتالیایی با همان خمیر نان تافتون و کمی خوراکی روی آن است.

 

مواد اولیه

  1. قارچ 150 گرم
  2. پنیر پیتزا 150 گرم
  3. گوشت چرخکرده 150 گرم
  4. کالباس 150 گرم
  5. فلفل دلمه ای 1 عدد
  6. سوسیس 150گرم

 

پیتزا

مواد موردنیاز برای تهیه خمیر:

شیر 1لیوان

آرد به مقدار لازم

روغن مایع نصف لیوان

نمک خمیر ترش 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه خمیر

 

  1. روغن را در ظرفى با شیر، نمک و خمیرترش با هم مخلوط کنید.

 

  1. آرد را به تدریج اضافه کرده، طورى که به دست نچسبد، یک ساعت بماند.

 

  1. ته قالب را چرب کرده و خمیر را در آن پهن کنید.

 

  1. گوشت چرخکرده را با کمى روغن تفت دهید.

 

  1. کمى نمک به گوشت اضافه کنید.

 

  1. قارچ خرد شده را اضافه کرده و کمى تفت دهید.

 

  1. کمى از پنیر را روى خمیر بپاشید.

 

  1. مواد گوشت، قارچ، سوسیس، کالباس خرد شده را روى خمیر پهن کنید.

 

  1. روى همه مواد را پنیر پاشیده، طبقه وسط با دماى 180 درجه به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید.

 

 

 

روش دوم پخت  پیتزا ایتالیایی:

 

مواد اولیه خمیر  پیتزا ایتالیایی:

 

آرد 3 پیمانه

مخمر خشک 1 قاشق مرباخوری

شکر 1قاشق غذاخوری

روغن 2 قاشق غذا خوری

نمک 1 قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی

 

  1. مواد را با هم مخلوط کنید.

 

  1. به تدریج آب اضافه کرده، طورى که انگشت به خمیر نچسبد ویک‌ساعت بماند.

 

  1. خمیر را با وردنه باز کرده و به صورت دلخواه قالب بزنید.

 

  1. خمیر را در فر گذاشته تا به صورت خشک در آید.
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *