آموزش طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

پیتزا قارچ و گوشت - پیتزا

پیتزا قارچ و گوشت – پیتزا

مواد مورد نیاز برای درست کردن پیتزای قارچ و گوشت: خمیر آماده، گوشت چرخ کرده، پیاز سرخ کرده، روغن مایع، قارچ ورقه ورقه شده، فلفل دلمه ای سبز خرد شده، سس گوجه فرنگی، پنیر پیتزا، نمک، فلفل و ادویه.
1- ابتدا گوشت را در کمی روغن تفت دهید و سپس پیاز، نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید و تفت دهید و در انتها از روی حرارت بردارید.
2- سینی فر را چرب کرده و خمیر را در آن بگذارید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید.
3- روی سطح خمیر مقداری خمیر پیتزا ریخته و بعد از آن به ترتیب گوشت، فلفل دلمه‌ای و قارچ را روی سطح خمیر بگذارید.
4- در انتها روی سطح آن پنیر پیتزا ریخته و به مدت 30 دقیقه با حرارت 200 درجه در طبقه اول فر بگذارید .
5- وقتی کف نان طلایی شد و پنیر آن آب شد، آماده ‌است.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *