ترفندهای پیتزای مخلوط خوشمزه!

ترفندهای پیتزای مخلوط خوشمزه!

 

شما با روبه رو شدن یک سفره رنگین اولین پیش آمدی که بر ذهنتان حاکم می گردد لاین تصور است که برای غذای خوش طعم و مفید باید مبالغ هنگفتی را هزینه کنید تا این غذاهای متنوع آماده گردد در حالی که واقعبت چیز دیگری است که خانم خانه دار با در نظر گرفتن اقتصاد خانواده می تواند از کمترین استفاده بهینه داشته باشد.در این مقاله می خواهیم به شما آموزش یک پیتزا مخلوط بدیم که در خانه خودتون این پیتزا مخلوط درست کنید و از خوردن یک پیتزا مخلوط خانگی لذت تمام را ببرید. پس با ما همراه شوید تا به شما ترفند های پیتزا خوشمزه مخلئط را یاد بدیم.

 

پیتزا مخلوط

مواد اولیه
خمیر پیتزا 200گرم
سس گوجه 2 قاشق سوپ خوری
پودرآویشن یک هشتم قاشق غذا خوری
سس مایونز تصف قاشق چای خوری
سس خردل یک چهارم چای خوری
جزه هندی رنده شده یک هشتم قاشق چای خوری
فلفل دلمه خرده شده یک عدد
پنیر موتزارلا 150 گرم
پنیر پارمزان 10 گرم
کوکتل حلقه ای 2 عدد
ژامبون 100 گرم

 

 

 

مواد لازم برای خمیر پیتزا:

آب ولرم ¼ پیمانه
مایه خمیر فوری ¼ قاشق چای خوری
شکر 1/8 قاشق چایی خوری
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1/8 پیمانه
آردسفید 200گرم
طرز تهیه پیتزا مخلوط

در مرحله اول
آب ولرم، مایه خمیر، شکر را در ظرفى ریخته، درب ظرف را گذاشته تا مخمر عمل کند و حجم بگیرد.

شیر، روغن و نمک را به مخمر فعال شده اضافه کنید.

آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید.

سطح صافى را آرد پاشیده و آن را روى سطح کار ورز بدهید.

اگر خمیر به دست چسبید مجدد کمى آرد پاشیده و ورز دهید تا آماده شود

مدت زمان ورز دادن 15 دقیقه کافى است و خمیر به عمل آمده را چانه بزنید.

کف ظرف را کمى چرب کرده یا آردپاشى کنید.

خمیر چانه را در ظرف گذاشته با یک دستمال مرطوب روى آن را پوشانده تا حجم خمیر 2 برابر شود.

خمیر را روى سطحى آرد پاشیده با وردنه باز کرده در کف قالب بگذارید.

سس گوجه‌فرنگى، سس خردل، پودر آویشن، فلفل سیاه رنده شده، جوز هندى رنده شده را با هم در ظرفى ریخته به کف خمیر و روى خمیر بمالید.

پنیر پارمزان و 100 گرم پنیر موتزارلا را روى سس بریزید.

کوکتل، کالباس، فلفل دلمه‌اى خرد شده و قارچ ورقه شده را روى پنیر قرار داده و بقیه پنیر را روى مواد قرار دهید.

فر را از قبل گرم کرده در طبقه وسط دماى 180 به مدت 25 دقیقه بگذارید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *