ذخیره فایل های psd با سرعت 20 برابری

تمامی گرافیست ها با برنامه فتوشاپ کار کرده اند و میدانند که این فایل ها در زمان ذخیره سازی تا چه حد وقتشان را تلف میکند .اما در این مقاله قصد ارائه راهکاری را داریم تا توسط آن بتوانید با سرعت 20 برابری این فایل ها را ذخیره نمایید .

شما با شرکت در یک کلاس فتوشاپ خواهید توانست تمامی ترفندهای این نرم افزار بشدت مهیج را آموزش ببینید.

کلاس آموزش فتوشاپ

در صورتی که اغلب در نرم‌افزار فتوشاپ با فایل‌های لایه باز بسیار حجیم که تعداد لایه‌های آن غیرقابل شمارش است، کار می‌کنید، به احتمال قوی شما هم از سرعت بسیار پایین عملیات ذخیره‌سازی فایل‌های PSD به ستوه آمده‌اید! اگر زمان یکی از مهم‌ترین ملاک‌های مورد نظر شما بوده و فضای ذخیره‌سازی زیادی در اختیار دارید، می‌توانید با اعمال تنظیماتی در فتوشاپ، فایل‌های PSD را تا ۲۰ برابر سریع‌تر از قبل در دیسک سخت ذخیره کنید.

علت اینکه این ذخیره سازی تا این حد کند است این است که نخوه ذخیره سازی لایه ها با یکدیگر متفاوت است. نرم‌افزار فتوشاپ هم‌زمان با فرآیند ذخیره‌سازی فایل‌های حجیم لایه باز، عملیات فشرده‌سازی تصویر را هم به منظور صرفه‌جویی در فضای دیسک، انجام می‌دهد که این عملیات باعث کاهش شدید سرعت روند کاری می‌شود.

کلاس اموزش فتوشاپ عکاسی

اگر در فضای ذخیره سازی محدودیت ندارید و فضا برای ذخیره سازیتان زیاد است، می‌توانید برای ذخیره‌ی فایل حجیم خود در زمان بسیار کوتاه‌تر، عملیات فشرده‌سازی را غیرفعال کنید. شرکت ادوبی در سال ۲۰۱۱ یک پلاگین رسمی به نام “DisallowFlateCompressedPSD.plugin” برای فتوشاپ CS5 در پلتفرم‌های ویندوز و مک منتشر کرد که فرآیند فشرده‌سازی را برای تصاویر حجیم با فرمت PSD و PSB غیرفعال می‌کرد.

با نسخه‌ی جدید فتوشاپ (CS6)، از هرگونه پلاگین اضافی بی نیاز خواهید شد. فقط کافی است که به مسیر Preferences→ File Handling رفته و در بخش File Compatibility، تیک عبارت “Disable Compression of PSD and PSB Files” را زده و اوکی کنید. هم‌اکنون باید از افزایش سرعت فوق‌العاده‌ای در ذخیره‌ی فایل‌های لایه باز برخوردار باشید.

هنگامی که نرم‌افزار فتوشاپ موجود در رایانه‌ی فوق‌العاده قدرتمند مک اپل را با پلاگین اصلی یاد شده مورد آزمایش واقع شد ، یک فایل لایه باز ۱۱.۳۳ گیگابایتی را در زمان بسیار ناچیز ۲۵ ثانیه‌ای ذخیره کرد؛ اما پیش از استفاده از این پلاگین، زمان ذخیره‌ی فایل ۴۹۵ ثانیه طول کشید. این به معنی بهبود عملکرد ۲۰ درصدی است !که موفقیت بسیار بالایی در زمینه ذخیره نمودن لایه ها است.


مطالب مرتبط:

کلاس آموزش جامع فتوشاپ

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *