آموزش طرز تهیه چیکن ساما

چیکن ساما

چیکن ساما

مواد اولیه مورد نیاز:
سینه مرغ (مکعبی خردشده)، پیاز بزرگ، نخود سبز (پخته شود)، شیرنارگیل، سیر (رنده شود)، گوجه فرنگی (رنده شود)، برگ نعنا و گشنیز (خرد شود)، زنجبیل تازه (رنده شود)، چوب دارچین، میخک، دانه هل، گل بادیان، تخم گشنیز، زردچوبه، ادویه کاری، رب گوجه فرنگی، زعفران دم کرده، نمک و فلفل قرمز.
1- درون تابه مقداری روغن ریخته و چوب دارچین، میخک، دانه هل، گل بادیان و تخم گشنیز را در آن تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد.
2- پیاز را خرد کرده و به آن اضافه کنید، تفت دهید تا زمانی که سبک شود.
3- زردچوبه، فلفل قرمز، نمک، زنجبیل، ادویه کاری و سیر را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
4- پس از کمی تفت دادن گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و نرم شود.
5- سینه مرغ را درون ظرفی قرار داده و به آن زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل قرمز اضافه کنید تا مزه بگیرد.
6- سینه مرغ را پس از مزه‌دار شدن درون روغن سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند.
7- شیرنارگیل، نخود سبز، نعنا و گشنیز را به مرغ اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بگذارید تا جا بیفتد.
8- غذا آماده است آنرا با برگ جعفری تزئین و با برنج سرو کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *