اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش روش نگهداری صیفیجات
1- پیاز، سیر و موسیر:
برای نگهداری آنان نیازی به یخچال نمیباشد و تنها کافی است که در مکانی خشک، خنک و تاریک آن را نگه دارید.
برای بیشتر ماندن پیاز آن را برعکس بگذارید به طوری که ریشه آن به سمت بالا باشد، در هنگام خرید پیاز حواستان باشد پیازی را انتخاب کنید که ریشه نداشته باشد تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.
2- سیبزمینی:
برای نگهداری سیبزمینی نیازی به یخچال نیست تنها کافی است در مکانی خنک و به دور از رطوبت آن را بگذارید.
میتوانید یک پارچه بر روی آن بیندازید تا مانع رسیدن نور به آن شود یا سیب درختی بین آنان بگذارید تا ماندگاریشان بیشتر شود.
3- سبزی خوردن:
سبزی خوردن را نشسته در یخچال بگذارید و هنگام مصرف تنها مقداری که میخواهید بخورید را بشورید.
اگر سبزی را شستهاید و میخواهید در یخچال نگه دارید آنها را خشک کنید و سپس درون یک کیسهی پارچهای بگذارید.
بهتر است شاهی را جدا از بقیه سبزیها بگذارید زیرا زودتر فاسد میشود و باعث فاسد شدن بقیهی سبزیها میشود.
4- کاهو، کلم و کم بروکلی:
آن را بین دستمال یا پارچه قرار داده و درون ظرف دربدار در یخچال بگذارید.
هر بار موقع استفاده چند برگ را جدا کرده، بشورید و مصرف کنید.
5- قارچ:
قارچها را بشورید، خشک کنید، درون کیسه گذاشته و داخل یخچال بگذارید.
اگر میخواهید برای مدت طولانیتری آن را نگه دارید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کرده و در فریزر بگذارید، آبلیمو مانع از سیاه شدن آن میشود.
6- هویج:
بدون اینکه ساقه سبز آن را جدا کنید درون یخچال بگذارید. اگر میتوانید بهتر است هویچها را با استفاده از شن نرم از هم جدا کنید چرا که این کار سبب ماندگاری بیشتر آن میشود.
با شستن و گذاشتن هویج در کیسه سوراخدار و قرار دادن آن در فریزر تا 2 – 3 ماه میتوانید از آن استفاده کنید.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.