اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش طرز تهیه حلیم بادمجان
آموزش طرز تهیه حلیم بادمجان
مواد اولیه مورد نیاز:
بادمجان قلمی، گوشت سردست یا گردن یا قلوهگاه گوسفندی، عدس، برنج، بلغور گندم، پیازداغ و سیرداغ، کشک، زردچوبه، نمك و فلفل.
1- به بادمجانهای پوست گرفته نمک بزنید تا تلخی آن گرفته شود، سپس در روغن تفتشان دهید.
2- گوشت را به همراه پیاز داغ و زردچوبه بپزید.
3- به گوشت عدس، برنج، بلغورگندم و بادمجان سرخ شده اضافه كرده و اجازه دهید تا جا بیفتد.
4- پس از اینکه حلیم جا افتاد آن را از روی حرارت برداشته و مدام با گوشتکوب دستی آن را بکوبید تا کشدار شود.
5- کشک را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
6- نعنا داغ، پیاز داغ، سیر داغ، نمک و فلفل را به حلیم اضافه کرده و بگذارید روی حرارت تا با هم بپزند و مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.