اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش روش منجمد کردن سبزیجات
1- روش منجمد کردن چغندر:
چغندر را بدون کندن سر و ته آن در آب جوش بپزید و درون فریزر بگذارید.
2- روش منجمد کردن کلم بروکلی و انواع کلم:
کلم را به اندازهی دلخواه خرد کنید سپس در آب جوش به مدت 3 دقیقه بگذارید. پس از گذشت 3 دقیقه آن را آبکش کرده و در زیر آب سرد به مدت 1 دقیقه بگیرید.
آنها را در کیسه فریزر بستهبندی کرده و منجمد کنید. فراموشتان نشود که تاریخ را بر روی آن بنویسید چرا که تنها تا 3 ماه کلمها بدون هیچ صدمهای باقی خواهند ماند.
3- روش منجمد کردن هویج:
روی هویج را با استفاده از چاقو بتراشید سپس با آب سرد آن را بشورید. هویجهای حلقه حلقه شده را به مدت 2 دقیقه و هویج کامل را به مدت 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید.
پس از آن هویجها را آبکش کرده و زیر آب سرد به مدت 1 دقیقه بگیرید.
پس از خشک کردن هویجها، آنها را بستهبندی کنید و در فریزر بگذارید. هویجهای منجمد شده تا 3 ماه قابل استفاده هستند.
4- روش منجمد کردن لوبیاسبز:
با آب سرد لوبیاسبزها را بشورید و سر ته آن را ببرید یا با اندازهی 2 سانتی متر آنها را خرد کنید و در آب جوش به مدت 2 دقیقه قرار دهید.
پس از آبکش کردن و 1 دقیقه زیر آب سرد گرفتن خشک کنید و در فریزر قرار دهید.
لوبیا سبز و سبزیجات مشابه آن مانند نخود فرنگی به همین روش میتوان منجمد کرد و تا 3 ماه پس از بستهبندی قابل استفاده است.
5- روش منجد کردن فلفل:
فلفلها را شسته و با استفاده از حوله آن را خشک کنید. پس از تقسیم کردن آن به دو نیم و درآوردن دانههای سفید داخلش منجمد کنید. این نیز به مدت 3 ماه تاریخ دارد و قابل استفاده است.
6- روش منجمد کردن اسفناج:
ساقههای اضافی اسفناج را جدا کرده و به مدت 1 دقیقه در آب جوش با حرارت بالا بگذارید.
آن را آبکش کرده سپس به مدت 1 دقیقه زیر آب سرد بگیرید و منجمد کنید، تا 3 ماه سالم میماند.
7- روش منجمد کردن گوجه فرنگی:
اگر قصد دارید گوجهفرنگیها را بدون پوست منجمد کنید تنها کافی است که آنها را به مدت 1 دقیقه در آب جوش بیندازید سپس پوست آن را جدا کنید و اجازه دهید تا گوجهها سرد شود سپس بستهبندی کنید.
اگر میخواهید با پوست منجمد کنید تنها کافی است آن را با آب سرد بشورید و منجمد کنید.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.