آموزش طرز تهیه براونی شکلاتی

طرز تهیه براونی - براونی

طرز تهیه براونی – براونی

مواد اولیه مورد نیاز:
کره بدون نمک، شکلات تلخ 70%، شکر، تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، بادام یا گردو، فندق، پودرنارگیل و شکلات شیر شکلاتی 40%.
1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- با کره ظرف را چرب کرده و پودر کاکائو را در آن الک کنید سپس با ضربه مقدار اضافی پودر کاکائو را خارج کنید.
* اگر احساس می‌کنید که به ظرف می‌چسبد می‌توانید از فویل یا کاغذ روغنی استفاده نمایید.
3- بهتر است ظرفی را انتخاب نمایید که طول و عرض آن حداقل 20 سانتی‌متر باشد.
4- اگر از شکلات تخته‌ای استفاده می‌کنید ابتدا آن را خرد کنید سپس با روش بن ماری شکلات 70% را آب کنید.
5- تخم مرغ و شکر را در ظرفی جداگانه با یکدیگر بزنید.
6- شکلات آب شده را از روی حرارت برداشته، به آن وانیل، شکر و تخم مرغ زده شده را اضافه کرده و هم بزنید.
7- آرد را الک کنید و به آن بیکینگ پودر اضافه کنید.
8- آرد را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
9- در انتها گردو و فندق را خرد کرده به همراه شکلات 40% به مواد اضافه نمایید.
10- مواد را داخل ظرف ریخته و به مدت 30 – 35 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *