آموزش طرز تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

کاسرول کوفته مرغ با سس میگو - کاسرول کوفته مرغ

کاسرول کوفته مرغ با سس میگو – کاسرول کوفته مرغ

کاسرول کوفته مرغ با سس میگو، یک غذای بسیار خوشمزه و پرهزینه می‌باشد.
مواد اولیه مورد نیاز:
میگو، قارچ، سیر خرد شده، لوبیا سبز، آرد سفید، آب مرغ، خامه، پیازچه، ذرت پخته، گوشت مرغ، جعفری خرد شده، پودر سوخاری، پودر سیر، تخم‌مرغ، روغن، نمک و فلفل.
1- میگوها را پاک کرده، بشورید و خرد کنید.
2- به میگوها نمک و فلفل بزنید و سرخ کنید.
3- قارچ‌های خرد شده را با کمی روغن تفت دهید.
4- پس از کذشت 4 دقیقه پیازچه و سیر خرد شده، نمک و فلفل را به قارچ‌ها اضافه کرده و کمی تفت دهید.
5- آرد را به مواد اضافه کنید و تفت دهید سپس آب مرغ و خامه را به آن اضافه کنید.
6- حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیاید پس از آن حرارت را کم کنید تا سس غلیظی حاصل شود.
7- میگوهایی که سرخ کرده‌اید با لوبیا سبز خرد شده و ذرت به مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند.
8- فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود.
9- گوشت مرغ را چرخ کرده و پودرسیر، جعفری خرد شده، پودر سوخاری ، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را با هم درون یک ظرف ریخته و ورز دهید تا خمیر کوفته درست شود.
10- درون ظرفی که می‌خواهید در فر بگذارید سس را ریخته و از خمیر کوفته به اندازه نارنگی درست کنید و داخل سس در ظرفتان بگذارید.
11- به مدت 25 – 30 دقیقه ظرف را داخل فر بگذارید تا غذا آماده شود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *