آموزش طرز تهیه پلوی گوشت و نخودفرنگی

پلوی گوشت و نخودفرنگی

پلوی گوشت و نخودفرنگی

مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت گردن گوسفندی، برنج، زعفران، روغن زیتون، سرکه، پیاز، سیر، نخودفرنگی، استاک سبزیجات، پودر فلفل سیاه و نمک.
1- روغن زیتون را روی حرارت داغ کرده و در آن گوشت گردن گوسفند را تا برشته شدن تفت دهید.
2- گوشت را از روی حرارت برداشته و سرکه روی آن بریزید.
3- پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با روغن زیتون در ظرف دیگری به صورت جداگانه تفت دهید.
4- به ترکیب سیر و پیاز، گوشتی که تفت داده‌اید را اضافه کنید.
5- فلفل سیاه و نمک به مواد اضافه کنید و حدود 10 دقیقه آن را تفت دهید.
6- زعفران را ساییده، دم داده و به مواد اضافه کنید.
7- نخود فرنگی را نیز به غذا اضافه کنید.
8- استاک سبزیجات را اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید.
9- فر را با دمای 160 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و ظرف را به مدت 45 دقیقه در فر بگذارید.
10- در انتها برنج را به آن اضافه کنید و برای 30 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا برنج بپزد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *