آموزش طرز تهیه بستنی یخی هندوانه‌ای

بستنی – بستنی یخی – بستنی یخی هندوانه ای

بستنی – بستنی یخی – بستنی یخی هندوانه ای

مواد اولیه مورد نیاز:
پالپ هندوانه، شکر، شکلات چیپسی و آب لیموترش.
1- داخل غذاساز شکر و پالپ هندوانه بریزید.
2- پس از اینکه صاف شد، آن را به مدت 2 – 3 ساعت داخل فریزر بگذارید.
3- پس از اینکه کاملا جامد و کمی نرم شد از فریزر خارج کنید.
4- مواد را هم بزنید سپس به آن شکلات چیپسی اضافه کنید و هم بزنید.
5- برای درست کردن لایه لیمویی رنگ آن داخل یک قابلمه که لعابی نمی‌باشد آب لیموترش بریزید.
6- به آب لیمو ترش شکر اضافه کرده، روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید.
* برای هم زدن آن از قاشق فلزی استفاده نکنید.
7- پس از اینکه قوام آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
8- پس از اینکه خنک شد آن را به مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید.
9- شربت لیمو را پس از اینکه پوره جامدی شد از فریزر درآورید.
10- لیوان یک بار مصرف کوچکی را بردارید و 3/2 آن را از مخلوط هندوانه پر کنید سپس از شربت لیمو بریزید تا به لبه لیوان برسد.
11- با پشت قاشق روی آن را فشار دهید و صاف کنید.
12- یک چوب بستنی داخل آن فرو کنید و با یک پوشش نایلونی روی آن را بپوشانید.
13- به مدت 24 – 48 ساعت آن را داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند.
14- پیش از سرو به مدت 1 دقیقه آن را در دمای محیط گذاشته و سپس به آرامی از لیوان خارج کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *