آموزش طرز تهیه خورش قیمه بادمجان

قیمه بادمجان

مواد اولیه برای پخت قیمه بادمجان:
گوشت گوسفند یا گوشت مرغ، لپه، بادمجان قلمی، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، غوره، پیاز، روغن مایع گیاهی، دارچین، نمک و فلفل.
1- ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و برای اینکه تلخی آن گرفته شود به مدت نیم ساعت در آب نمک بخوابانید.
2- سپس بادمجان‌ها را بشورید و بعد از اینکه آب آن گرفته شد و خشک شد در روغن سرخ کنید.
3- پیازهای خرد شده را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت با روغن تفت دهید.
4- بعد از سرخ شدن پیازها، گوشت را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
5- فلفل را به آن اضافه کنید. توجه کنید که نمک را نباید الان به آن اضافه کنید چون باعث می‌شود گوشت‌ها دیرتر بپزند.
6- بعد از اینکه گوشت‌ها را تفت دادید لپه‌ای که از قبل پاک کرده و شسته‌اید را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
7- رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم بزنید. ربی که اضافه می‌کنید نباید مقدارش زیاد باشد.
8- 5 عدد گوجه‌فرنگی را رنده کرده و همراه با آب داخل قابلمه بریزید.
9- در ابتدا قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید تا آب جوش بیاد سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا خورش جا بیفتد.
10- وقتی خورش به طور کامل پخت نمک را به آن اضافه کنید.
11- بادمجان‌ها را در قابلمه بچینید. تعدادی گوجه را به دو نیم تقسیم کرده و بر روی بادمجان‌ها بچینید.
12- در انتها غوره و پودر دارچین را بر روی آن بپاشید.
13- بعد از زمان حدودا 30 دقیقه بادمجان‌ها و گوجه‌ها پخته می‌شود.