اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی
این خورش یک غذای ثابت در مجالس رسمی کرمانشاه میباشد.
مواد مورد نیاز برای پخت خورش خلال بادام کرمانشاهی: گلاب، گوشت قرمز، زعفران، کره، خلال بادام، زرشک، چوب دارچین، پیاز، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل.
1- پیاز خرد شده با زردچوبه را در روغن تفت دهید.
2- زمانی که پیازها نرم شدند گوشتهای خرد شده را به آن اضافه کنید.
3- تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند آن را تفت دهید و سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
4- پس از چند دقیقه تفت دادن به آن 4 لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
5- در خلال بادامها آب گرم بریزید و به مدت 10 دقیقه بگذارید بماند تا خیس بخورد.
6- پس از اینکه خلال بادامها نرم شدند آنها را داخل زعفران دم کرده به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بماند.
7- وقتی آب خورش به اندازهی یک بند انگشت روی آن بود خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید و شعله را کم کنید.
8- پس از گذشت 30 دقیقه گلاب، زرشک و کره را به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا خورشتان جا بیفتد.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.