آموزش طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی

خورش خلال بادام کرمانشاهی - خورش خلال بادام

خورش خلال بادام کرمانشاهی – خورش خلال بادام

این خورش یک غذای ثابت در مجالس رسمی کرمانشاه می‌باشد.
مواد مورد نیاز برای پخت خورش خلال بادام کرمانشاهی: گلاب، گوشت قرمز، زعفران، کره، خلال بادام، زرشک، چوب دارچین، پیاز، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل.
1- پیاز خرد شده با زردچوبه را در روغن تفت دهید.
2- زمانی که پیازها نرم شدند گوشت‌های خرد شده را به آن اضافه کنید.
3- تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند آن را تفت دهید و سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
4- پس از چند دقیقه تفت دادن به آن 4 لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
5- در خلال بادام‌ها آب گرم بریزید و به مدت 10 دقیقه بگذارید بماند تا خیس بخورد.
6- پس از اینکه خلال بادام‌ها نرم شدند آنها را داخل زعفران دم کرده به مدت 5 دقیقه بگذارید تا بماند.
7- وقتی آب خورش به اندازه‌ی یک بند انگشت روی آن بود خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید و شعله را کم کنید.
8- پس از گذشت 30 دقیقه گلاب، زرشک و کره را به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا خورشتان جا بیفتد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *