آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته – کوفته تبریزی – طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته – کوفته تبریزی – طرز تهیه کوفته تبریزی

مواد اولیه مورد نیاز:
سبزی معطر، لپه، برنج، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ خام، تخم مرغ پخته، گردو، زرشک، پیاز، نمک و فلفل.
* سبزی معطر: جعفری، تره، ترخون، مرزه و گشنیز. در کوفته تبریزی تنها از تره و مرزه استفاده می‌شود.
1- لپه و برنج را جداگانه بپزید.
2- گوشت را با پیاز بکوبید.
3- پس از اینکه گوشت و پیاز را خوب با هم کوبیدید لپه و برنج را هم به آن اضافه کنید و دوباره مواد را بکوبید.
4- سبزی، نمک و فلفل را پس از اینکه مواد به خوبی کوبیده شدند اضافه کنید و با دست ورز دهید.
5- تخم مرغ خام را اضافه کنید و دوباره آن را ورز دهید.
6- تخم مرغ پخته را برداشته و مواد را دور آن بپیچید تا از اندازه‌ی قالب دست شما بزرگتر شود.
7- مقداری گردو و زرشک را بردارید و مواد کوفته را به دور آن بپیچید.
8- پیاز را نگینی خرد کرده با روغن و زردچوبه تفت دهید.
9- پس از اینکه پیازها طلایی شدند به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید.
10- آب را به رب و پیازها اضافه کنید بگذارید بجوشد.
11- پس از 10 دقیقه جوشیدن کوفته‌ها را درون قابلمه بگذارید.
* کوفته‌ها باید کامل در آب و رب قرار بگیرد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *