آموزش طرز تهیه کتلت سویا و جعفری

کتلت سویا و جعفری – کتلت سویا - کتلت

کتلت سویا و جعفری – کتلت سویا – کتلت

مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن کتلت سویا و جعفری عبارت است از: سویای ریز، سیب زمینی، تخم‌مرغ، جعفری خردشده، گشنیز، پودر سیر، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه، آرد سوخاری، پیاز و روغن مایع.
1- در آب ولرم سویا را به مدت 1 ساعت خیس کنید.
2- پس از یک ساعت سویا را در یک کیسه نخی بریزید تا آب آن کاملا جدا شود.
3- سیب زمینی پخته را رنده کنید و آن را با پیاز خرد شده، جعفری و گشنیز خرد شده مخلوط کنید.
4- تخم‌مرغ، نمک و ادویه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
5- در تابه روغن ریخته و از مواد به اندازه یک گردو بردارید در آرد سوخاری بزنید، با دست کف آن را پخش کرده و در روغن سرخ کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *