آموزش طرز تهیه کباب دیگی مازندران

کباب دگی مازندران

مواد اولیه‌ای که برای پخت کباب دیگی مورد نیاز است، عبارت است از:
گوشت ران گوسفند، پیاز، سیر، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، آلو بخارا، آلوچه برغانی، آلو قرمز یا گوجه سبز محلی، نمک و فلفل.
1- گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کنید سپس وسط هر تکه را یک شکاف کوچک ایجاد کرده و یک حبه سیر داخل شکاف‌ها قرار دهید.
2- داخل قابلمه روغن بریزید و پیاز را خرد کنید و کمی تفت دهید.
3- گوشت را اضافه کرده و تا زمانی که کمی روی آن طلایی شود سرخ ‌کنید.
4- گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد داخل گوشت سیر باقی مانده و آب بریزید ( میزان آب باید به حدی باشد که ته روی گوشت را بگیرد) در ظرف را بگذارید تا کاملا بپزد.
5- بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز را اضافه کنید و به مدت چند ساعت در ظرف را بگذارید تا کاملا بپزد.
6- بعد از پخت، رب گوجه‌فرنگی را سرخ کرده به همراه رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید سپس شعله را کم کرده و بگذارید تا روغن بیاندازد.
7- غذا حاضر است، نوش جان!