آموزش طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی – کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی – کباب ترکی

مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت فیله گوساله، گوشت فیله مرغ، قارچ، فلفل دلمه‌ای، پیاز، سیر، سیب زمینی، نمک و فلفل.
1- پیازها را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای گود با کمی روغن پیازها را سرخ کنید.
2- سیر را خرد کرده و به پیازها اضافه نمایید.
3- گوشت مرغ و گوساله را به صورت ورقه‌های نازک بریده و جداگانه با حرارت زیاد سرخ کنید.
4- قارچ و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به گوشت‌های سرخ شده اضافه کنید.
* برای اینکه رنگ قارچ در هنگام طبخ تیره نشود به آن آب لیمو اضافه کنید.
5- همه‌ی مواد را با هم مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
6- درب ظرف را بسته و آن را از روی حرارت بردارید تا نرم و طعم‌دار شوند.
7- سیب زمینی را خلالی خرد کرده و کمی آن را آب پز کنید.
8- پس از اینکه سیب زمینی ها نیم پز شدند آبکش کنید.
9- به سیب زمینی ها نمک زده و سرخشان کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *