آموزش طرز تهیه پیراشکی مرغ

پیراشکی مرغ – پیراشکی

پیراشکی مرغ – پیراشکی

مواد اولیه مورد نیاز برای خمیر پیراشکی:
آرد، شیر، خمیر مایه، شکر، تخم مرغ و نمک.
مواد اولیه مورد نیاز برای مواد داخل پیراشکی:
مرغ، پنیر پیتزا، فلفل دلمه‌ای، سیب زمینی.
1- شیر را روی حرارت بگذارید تا ولرم شود.
2- خمیر مایه و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه بگذارید بماند.
3- نمک، روغن و تخم مرغ را با هم ترکیب کرده و هم بزنید.
4- پس از اینکه خمیر به عمل آمد، ترکیب تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
5- خمیر را با دست ورز دهید. خمیر به دست آمده باید نرم باشد و به دست نچسبد.
6- خمیر را به مدت 2 ساعت در مکانی گرم بگذارید.
7- مرغ را آب پز کرده و ریش ریش کنید.
8- سیب زمینی را آبپز کنید.
9- از خمیر برداشته و روی یک سطح صاف کنید.
10- مرغ، سیب زمینی و فلفل دلمه‌ای را وسط خمیر ریخته و دو طرف آن را به هم بچسبانید.
11- بعد از درست کردن خمیر روی آن کمی تخم مرغ زده و کنجد رویش بریزید.
12- فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کرده و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزد.
* مواد داخل پیراشکی کاملا اختیاری است.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *