اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش طرز تهیه پاکوره
پاكوره يک غذای هندي است كه معمولا مردم شهرهاي جنوب ايران درست ميکنند.
مواد اولیه مورد نیاز برای پخت پاکوره:
آرد نخودچی، آرد، بکینگ پادر، تخم گشنیز، زردچوبه، گشنیز، ادویه کاری، ساقه پیازچه، نمک و فلفل قرمز.
آرد نخودچی(آرد نخود خام) رو با آرد، بکینگ پادر، نمک، فلفل قرمز، تخم گشنیز، زردچوبه، ادویه کاری، گشنیز خرد شده، ساقه پیازچه خرد شده و آب را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید.
سپس روغن فراوان در تابه ریخته و رو شعله متوسط بگذارید پس از اینکه روغن داغ شد از مواد با قاشق برداشته و داخل تابه بیندازید تا سرخ شود.
* غلظت مواد نباید سفت باشد. شما میتوانید به جای گشنیز از تره و به جای پیازچه از پیاز استفاده کنید.
شما میتوانید تمر هندی، فلفل، رب گوجه فرنگی و نمک را با هم بجوشانید و پاکوره را با آن سرو کنید. نوش جان