آموزش طرز تهیه پاکوره

پاکوره

پاكوره يک غذای هندي است كه معمولا مردم شهرهاي جنوب ايران درست مي‌کنند.
مواد اولیه مورد نیاز برای پخت پاکوره:
آرد نخودچی، آرد، بکینگ پادر، تخم گشنیز، زردچوبه، گشنیز، ادویه کاری، ساقه پیازچه، نمک و فلفل قرمز.
آرد نخودچی(آرد نخود خام) رو با آرد، بکینگ پادر، نمک، فلفل قرمز، تخم گشنیز، زردچوبه، ادویه کاری، گشنیز خرد شده، ساقه پیازچه خرد شده و آب را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید.
سپس روغن فراوان در تابه ریخته و رو شعله متوسط بگذارید پس از اینکه روغن داغ شد از مواد با قاشق برداشته و داخل تابه بیندازید تا سرخ شود.
* غلظت مواد نباید سفت باشد. شما می‌توانید به جای گشنیز از تره و به جای پیازچه از پیاز استفاده کنید.
شما می‌توانید تمر هندی، فلفل، رب گوجه فرنگی و نمک را با هم بجوشانید و پاکوره را با آن سرو کنید. نوش جان