اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش طرز تهیه همبرگر خانگی
مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده با چربی، آرد سوخاری، تخم مرغ، پیاز، سیر، نمک و فلفل سیاه.
* اگر میخواهید همبرگر رژیمی درست کنید، آرد سوخاری را حذف کنید.
1- پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
2- گوشت را خوب پهن کنید و در مرکز آن تخممرغ، سیر، پیاز، نمک و فلفل بریزید.
3- اطراف گوشت را به سمت مرکز جمع کنید و ورز دهید.
4- تا وقتی که مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شود، گوشت را ورز دهید.
5- دوباره گوشت را پهن کنید و روی آن آرد سوخاری بریزید.
* آرد را اضافه کنید و گوشت را چند دقیقه ورز دهید، اگر کوشت بافت نرم و آبدار دارد آرد کافی میباشد. اگر گوشت شل و بدفرم بود آرد سوخاری بیشتری به آن اضافه نمایید. حواستان باشد که آرد سوخاری زیاد به آن اضافه نکنید چرا که پس از پخت خشک میشود.
6- پس از اینکه گوشت آماده شد آن را به قسمتهای دلخواه تقسیم کرده و به شکل دایره درآورید.
7- همبرگرهایی که به شکل دایره درست کردهاید را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و داخل یخچال بگذارید.
8- پس از گذشت 1 ساعت گوشتها را از یخچال درآورده و در تابه سرخ کنید.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.