آموزش طرز تهیه نارکدو

غذای سنتی نارکدو - نارکدو

غذای سنتی نارکدو – نارکدو

مواد اولیه مورد نیاز برای پخت نارکدو:
کدو سبز، پیاز، سیر، رب انار، پودر گردو، نمک و فلفل.
1- پیازها را خلالی خرد کرده و درون تابه با روغن سرخ کنید سپس به آن سیر را اضافه کرده و تفت دهید.
2- کدو سبز را رنده کرده و داخل تابه ریخته و با سایر مواد تفت دهید.
3- رب انار را اضافه کنید و تفت دهید.
4- پودر گردو را اضافه کنید و 15 دقیقه آن را تفت دهید. حواستان باشد که نسوزد.
5- در انتها به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
6- می‌توانید با نعنا داغ، پیاز داغ و ماست آن را تزئین کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *