آموزش طرز تهیه ماهی سوخاری

طرز تهیه ماهی سوخاری

مواد لازم برای پخت ماهی سوخاری: ماهی، سیر، روغن زیتون، آرد، زعفران، نارنج یا آبلیموی تازه، نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، نعنا خشک ، تخم مرغ.
1- روی ماهی آب نارنج بریزید سپس نمک و زعفران اضافه کنید.
2- سیر را نیم‌کوب کنید و بهش روغن زیتون اضافه کنید و دوباره آن را بکوبید تا کاملا له بشود.
3- روی قسمت داخلی ماهی رومال می‌کنیم و به مدت ۱ ساعت استراحت میدهیم تا مواد کاملا به خورد ماهی برود.
4- روی ماهی برش‌های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشود.
5- پس از ۱ ساعت ماهی رو توی آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج بشود.
6- در یک ظرف تخم‌مرغ را بزنید تا از حالت لختگی درآید.
7- آرد، نمک، فلفل، زردچوبه و نعنای پودر شده را مخلوط کنید.
8- ابتدا ماهی رو داخل تخم‌مرغ بزنید سپس داخل آرد بزنید.
9- ماهی که تمام قسمت‌های آن به آرد و تخم‌مرغ آغشته شده است را از آرد خارج کرده و آردهای اضافی روی آن را بتکانید.
10- وقتی روغن داغ شد ماهی رو داخل تابه سرخ کنید.