آموزش طرز تهیه فلافل

فلافل

فلافل

مواد اولیه مورد نیاز:
نخود، سیر، آرد نخودچی، دارچین، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک.
1- نخودها را داخل آب بریزید و بگذارید به مدت یک روز خیس بخورد.
2- نخودها را با سیر داخل غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا کاملا با هم میکس و پودر شوند.
3- به نخودها و سیر آرد نخودچی، زردچوبه، دارچین، نمک و پودر فلفل اضافه کنید.

4- دوباره مواد را با غذاساز مخوط کنید.
5- پس از اینکه مواد تقریبا خمیر شد از مواد مقداری برداشته و آن را گلوله کنید و با دست کمی آن را صاف کنید.
6- سپس روی کاغذ روغنی بگذارید و به مدت 1 ساعت درون فریزر بگذارید بماند تا هنگام سرخ شدن وا نرود.
7- روغن را داخل تابه و روی حرارت ملایم بگذارید پس از اینکه روغن داغ شد فلافل‌ها را در آن سرخ کنید.
8- بعد از سرخ شدن روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *