آموزش طرز تهیه شامی گوشت

شامی گوشت – شامی – شامی کباب

شامی گوشت – شامی – شامی کباب

مواد اولیه مورد نیاز:
گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، آرد نخودچی، تخم مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه.
1- ابتدا پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.
2- سیر را نیز رنده کنید.
3- پیاز و سیر را با گوشت مخلوط کنید.
4- تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
5- ادویه و آرد نخودچی را به گوشت اضافه کنید و آن را وزر دهید تا یکدست شود.
6- داخل تابه روغن بریزید و بگذارید روی حرارت تا داغ شود.
7- از گوشت بردارید و داخل تابه سرخ کنید.
* شامی را می‌توانید هم با نان و هم برنج سرو کنید. اگر می‌خواهید آن را با برنج سرو کنید بهتر است گوجه فرنگی را تفت دهید و شامی رو به همراه گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی بگذارید یک کم بپزد تا نرم شود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *