آموزش طرز تهیه سوپ ونیزی

طرز تهیه سوپ ونیزی - سوپ ونیزی

طرز تهیه سوپ ونیزی – سوپ ونیزی

مواد اولیه مورد نیاز: گوجه فرنگی، فلفل سبز، پیاز، رب گوجه فرنگی، برگ ریحان، جوز هندی، دانه فلفل سیاه و نمک. ابتدا پوست گوجه‌فرنگی را بگیرید.
سبز، پیاز و مقداری آب بر روی حرارت بگذارید.
2- پس از 15 دقیقه مواد پخته شده را از روی شعله بردارید.
3- بعد از اینکه کمی سرد شد در میکسر بریزید.
4- پس از اینکه مواد خوب هم خورد درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.
5- جوز هندی را رنده کرده و به همراه پودر فلفل و نمک به ترکیب گوجه، فلفل سبز و پیاز اضافه کنید.
6- در انتها مقداری رب گوجه‌فرنگی و ریحان که از قبل ساطوری کرده‌اید را به مواد اضافه کنید.
7- پس از 10 دقیقه که سوپ پخت آن را از روی شعله بردارید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *