آموزش طرز تهیه رولت مرغ و اسفناج

رولت مرغ با اسفناج

مواد اولیه مورد نیاز برای پخت رولت مرغ و اسفناج:
سینه مرغ، آب‌لیمو، پیاز، روغن زیتون، زعفران، اسفناج، کره، پودر سیر، زرشک، گردو، پنیر پیتزا، آرد سفید، آرد سوخاری، تخم‌مرغ، نمک و فلفل سیاه.
1- سینه مرغ را تا اینکه نرم و پهن شود بکوبید.
2- سینه مرغ را که مثل شنیسل کوبیده‌اید، 2 ساعت در مخلوط آب‌لیمو، روغن، پیاز، روغن زیتون، زعفران، نمک و فلفل سیاه بگذارید تا مزه‌دار شود.
3- اسفناج‌ها رو شسته و بگذارید بپزد.
4- اسفناج‌های پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافی آن برود سپس با کره، پودر سیر، نمک و فلفل تفت بدهید.
5- در انتها زرشک را به آن اضافه کنید و بگذارید مواد سرد شود.
6- سینه مرغ را که از قبل مزه‌دار کرده‌اید را روی سلیفون پهن کنید و اسفناج را روی آن بریزید.
7- گردوی خرد شده و در آخر پنیر پیتزا یا گودا را بریزید و مرغ را به شکل رولت بپیچید و با خلال دندون ببندینش.
8- رولت را در ابتدا در آرد سفید و سپس در تخم‌مرغ و در انتها در آرد سوخاری بزنید.
9- رولت‌ها را درون روغن سرخ کنید. روغن باید روی رولت را کامل بگیرد.
* مواد داخل مرغ سلیقه‌ای است.