اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش طرز تهیه دلمه گوجهفرنگی
مواد اولیه مورد نیاز:
گوجه فرنگی، گوشت چرخ کرده، برنج خام، لپه خام، سبزی دلمه خشک شده یا سبزی دلمه تازه خرد کرده (گشنیز، ترخون، نعنا و جعفری)، پیاز خلالی خرد شده، رب گوجهفرنگی، آبغوره، زردچوبه، نمک و فلفل.
1- لپه ها را که از قبل خیس کردهاید در آب جوش بریزید تا بپزد و پس از آن آبکشی کنید.
2- برنج را نیز آبکش کنید.
3- داخل تابه کمی روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن در آن پیاز را تفت دهید.
4- پس از اینکه پیازها نرم شد به آن گوشت چرخ کرده، نمک، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.
5- پس از اینکه گوشت پخت برنج و لپه را به آن اضافه کنید.
6- نمک غذا را اندازه کرده و سبزی خشک یا تازه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
* توجه کنید که سبزی را نباید زیاد تفت دهید که نسوزد.
7- برای سس دلمه پیاز را با روغن تفت دهید و پس از اینکه نرم شد به آن رب، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تا هنگامی که رب سرخ شود آن را تفت دهید.
8- پس از سرخ شدن رب سبزی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
9- در انتها 1 لیوان آب به همراه آبغوره به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا قوام بیاد.
* اگر دوست دارید ملس بشه شکر هم اضافه کنید.
10- بالای گوجه را ببرید و داخل آن را خالی کنید.
11- نصف گوجه را از مواد گوشت پر کنید سپس 1 قاشق از سس را داخل آن ریخته و نصف دیگر را نیز با مواد گوشت پر کنید.
12- از سس داخل قابلمهای که قرار است در آن دلمهها را بپزید بریزید و دلمهها را دورن قابلمه بگذارید.
* سس نباید خیلی رقیق باشد زیرا دلمه زود میپزد.
13- در قابلمه را بگذارید تا دلمه ها حدود یک ربع بپزد. گوجهها که نرم شد دلمه گوجهفرنگی آماده است.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.