آموزش طرز تهیه خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه – قیمه – خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه – قیمه – خورش قیمه

مواد اولیه مورد نیاز:
لپه، پیاز، گوشت گوسفند، رب گوجه فرنگی،چوب دارچین، لیمو عمانی، زعفران دم کرده، گلاب، سیب زمینی سرخ شده، فلفل سیاه و نمک.
1- پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
2- پس از اینکه پیازها کمی نرم شد، گوشت و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و تفت دهید.
3- لپه‌ها را که از قبل خیس کرده‌اید آبکشی کرده، به آن اضافه کنید و تفت دهید.
4- آب و چوب دارچین را اضافه کرده و شعله را کم کنید تا لپه‌ها به آرامی بپزد.
5- پس از اینکه گوشت و لپه‌ها پخت، مقداری رب گوجه فرنگی را تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
6- نمک و لیمو عمانی را نیز اضافه کنید.
7- پس از نرم شدن لیمو عمانی درون خورش گلاب و زعفران بریزید.
8- اگر به نظرتان ترشی آن کم است آب لیمو اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *