آموزش طرز تهیه خورش ترش کباب

خورش ترشه کباب

ترشه کباب غذایی برای شمال کشور، استان گیلان است و با کباب ترش فرق دارد، ترش کباب با مرغ و کباب ترش با گوشت گوسفند پخته می‌شود.
مواد اولیه مورد نیاز برای طبخ این غذا: ران مرغ، پیاز، سیر، رب گوجه، نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین، آب نارنج یا آبغوره، سیب زمینی، گوجه فرنگی.
1- به تکه‌های مرغ نمک، فلفل و زرچوبه بزنید، بگذارید کمی بماند.
2- اطراف مرغ را خوب سرخ کنید.
3- یک پیاز کوچک رو خرد کنید و با زردچوبه تفت بدهید.
4- سیر اضافه کنید. رب و ادویه‌ها رو بریزید و تفت بدید.
5- آب جوش را اضافه کرده و مرغ‌ها رو داخلش بچینید و درش رو بگذارید.
6- سیب زمینی‌ها را ورقه‌ای یا خلالی کنید.
7- بادمجان را با گوجه سرخ کنید.
8- هر از گاهی مرغ رو زیر و رو کرده و آب نارنج بهش اضافه کنید تا خوب مزه بگیرد.
9- بادمجان و گوجه‌ها را روی آن بچینید.
10- سیب زمینی ها را نیز روی آن بگذارید.