آموزش طرز تهیه ترشی گوجه سبز

ترشی گوجه سبز – ترشی

ترشی گوجه سبز – ترشی

مواد اولیه مورد نیاز:
گوجه سبز، سركه، ترخون تازه، ادویه ترشی، پودر موسیر، پودر سیر، فلفل قرمز تند و نمک.
1- چوب و برگ گوجه سبز را بگیرید و بشورید.
2- ظرفی که می‌خواهید در آن ترشی درست کنید را با دستمال خشک کنید؛ نباید اصلا رطوبتی داشته باشد.
3- پس از اینکه گوجه سبزها کاملا خشک شدند مقداری از آن را در ظرف بریزید.
4- ترخون، پودر سیر، ادویه ترشی، فلفل و موسیر را روی گوجه سبز بریزید.
5- به همین روند ظرف را پر کنید تا کاملا سر پر شود.
6- با استفاده از یک نایلون روی ظرف را بپوشانید و درب آن را ببندید.
7- به مدت 1 – 2 هفته ظرف را در مکانی تاریک و خشک بگذارید؛ سپس مصرف کنید.
* می‌توانید به جای سرکه از آب غوره استفاده نمایید.
* با ریختن غوره ترشی شما خوشمزه‌تر می‌شود.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *