آموزش طرز تهیه ترامیسو

ترامیسو

ترامیسو

مواد اولیه مورد نیاز:
بیسکوییت لیدی فینگر، تخم مرغ، خامه فرم گرفته، پنیر ماسکارپونه، شکر، وانیل، قهوه و پودر کاکائو.
1- زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده را داخل یک ظرف روی بخار آب بگذارید تا کمی پخته شود، از آن به صورت خام استفاده نکنید.
2- به زرده تخم مرغ شکر و وانیل اضافه کنید و با همان روش بن ماری هم بزنید تا رنگ آن کرم روشن شود.
3- زرده تخم مرغ و شکر را از روی حرارت غیرمستقیم برداشته و بگذارید تا خنک شود پس از اینکه سرد شد به آن پنیر ماسکارپونه اضافه کنید.
* پنیر ماسکارپونه اصلا شور نمی‌باشد و غلظت کرم ترامیسو را پنیر ماسکارپونه تامین می‌کند.
4- کرمی که درست کرده‌اید را با با خامه فرم گرفته مخلوط کنید.
5- قهوه را دم دهید و بیسکوییت لیدی فینگر را در آن بزنید تا کمی خیس شود.
* نباید قهوه کاملا جذب بیسکویت شود؛ زیرا حالت خمیری به آن خواهد داد. می‌توانید با استفاده از یک قلم مو قهوه را به بیسکویت بزنید.
6- سپس لیدی فینگرها را در ظرف مورد نظر خود بچینید و روی آن از کرمی که درست کرده‌اید بریزید. مواد را کامل پخش کنید تا کل سطح آن را بگیرد.
7- ردیف بعدی را بچینید همانند روش قبلی.
8- روی ظرف سلیفون بکشید و به مدت 24 ساعت آن را داخل یخچال بگذارید.
9- با پودر کاکائو تیرامیسوی خود را تزئین کنید و از شکلات رنده شده نیز می‌توانید استفاده نمایید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *