آموزش طرز تهیه اشتردول

اشترودل

اشترودل

مواد اولیه مورد نیاز:
آرد ، آب ولرم، شیر ولرم، شکر، روغن زیتون، تخم مرغ، مایه خمیر و نمک.
مایه خمیر را با شکر و آب ولرم مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بماند تا عمل بیاد.
زرده تخم‌مرغ را از سفیده آن جدا کنید.
مابقی مواد به جز آرد را با سفیده تخم‌مرغ مخلوط کرده و پس از به عمل آمدن مایه خمیر آن را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
سپس آرد را کم کم به آن اضافه کنید تا زمانی که به دست نچسبد.
یک ظرف را چرب کنید و خمیر را درون ظرف بگذارید و به مدت 1 – 1:30 ساعت بگذارید تا استراحت کند.
پس از گذشت زمان 1 ساعت دوباره خمیر را ورز دهید.
خمیر را به شکل دلخواه فرم داده و مواد رو داخل آن بریزید.
سینی فر را چرب کنید و خمیرهای آماده شده را در آن بگذارید و برای 15 دقیقه بگذارید تا استراحت کند و پس از گذشت این زمان زرده تخم‌مرغ را روی آن بمالید.
* برای روی خمیر علاوه بر زرده تخم‌مرغ می‌توانید از زعفران و شیر نیز استفاده کنید.
فر را روی درجه 180 بگذارید و پس از 20 دقیقه غذا آماده است. برای اینکه برشته شود چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید.
* یک لیوان آب داخل فر بگذارید تا اشترودل‌ها خشک نشود.
مواد اولیه برای مواد میانی:
گوشت چرخ‌کرده، پیاز، سبزی، ادویه، قارچ، فلفل دلمه‌ای، سیب‌زمینی، پنیر پیتزا.
* مواد میانی دلخواهی است و از هر موادی که بخواهید می‌توانید استفاده کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *