آموزش طرز تهیه آش ترش

آش ترش - آش

آش ترش – آش

مواد اولیه مورد نیاز:
نخود، لوبیا چیتی، عدس، برنج، پیاز، سیر، سبزی آش، رب انار و شکر.
1- نخود، لوبیا، عدس را به صورت جداگانه بپزید.
2- سبزی آش را ریز خرد کنید.
3- برنج نیم دانه با آب را داخل قابلمه بریزید.
4- پس از گذشت 15 دقیقه که برنج جوش خورد حبوبات را به آن اضافه کنید.
5- سبزی‌های خرد شده را به آش اضافه کنید.
6- داخل تابه سیر خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید.
7- پس از اینکه آش جا افتاد به آن شکر، رب انار و نصف سیر داغ را اضافه کنید.
8- پس از 15 دقیقه آش آماده است.
9- آش را با سیر داغ باقی مانده تزئین کنید. نوش جان.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *