اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش روشهای تازه نگهداشتن مواد غذایی
آموزش روش تازه نگه داشتن مواد غذایی
برای تازه نگهداشتن مواد غذایی خود به مدت طولانی از روشهای زیر میتوانید استفاده نمایید:
1- نان:
برای نگهداری نان به مدت طولانی آن را به قطعات کوچک برش ندهید و تنها آن را به دو نیم تقسیم کنید. با این کار به میزان کافی اکسیژن به نان رسیده و نان کپک نمیزند و به دلیل تعداد کم برش، نان خشک نمیشود. برای تازه نگه داشتن نان بهتر است که آن را در کیسه یا جعبه مخصوص نان بگذارید.
2- خاویار:
نگه داشتن خاویار بیش از یک روز در ظرف درب باز باعث خراب شدن آن میشود.
برای تازه نگه داشتن خاویار به مدت 1 هفته یا بیشتر آن را در یک ظرف شیشهای که از قبل با آب جوشیده شسته شده است، بریزید سپس چند قطره روغن بدون بو و آب لیمو به آن اضافه کنید.
خاویارهای مختلف را در ظرفهای شیشهای جدا بریزید و زیر درپوش آن یک کاغذ روغنی بگذارید و در سردترین قسمت یخچال قرار دهید.
3- خامه و ماست:
برای نگه داشتن ماست و خامه برای مدتی طولانی یک فویل آلومینیومی معمولی را برش دهید و روی ظرف آن قرار دهید.
ماست و خامه را دور از مواد غذایی بودار مانند پیاز، مرکبات و سیر نگه دارید زیرا احتمال دارد بو جذب آن شود.
4- پنیر محلی:
پنیر زود کهنه میشود ولی اگر آن را در یک ظرف شیشهای بگذارید، یک حبه قند هم روی آن قرار دهید و درب ظرف را ببندید مدت زمان عمر آن بیشتر شده و تازهتر میماند.
5- جعفری:
برای تازه نگه داشتن جعفری خرد شده میتوانید آن را درون یک ظرف مخصوص فریزر ریخته، روی آن آب بریزید، درون فریزر قرار دهید و در هنگام نیاز یک قطعه از آن را خارج کنید و مصرف کنید.
6- لیمو:
لیمو را داخل یک قطعه کاغذ بپیچید تا رطوبت جذب آن نشود و کپک نزند.
برای تازه نگه داشتن لیموی برش خورده، مقداری شکر یا نمک را روی نعلبکی بریزید و لیمو را روی آن قرار دهید سپس با یک لیوان شیشهای آن را بپوشانید و داخل یک کیسه پلاستیکی بگذارید.
7- هویج:
قسمت بالای هویج را ببرید تا تازه، ترد و خوشمزه بماند، آن را خوب شسته سپس داخل یک دستمال مرطوب بگذارید و درون یخچال قرار دهید.
روشی دیگر برای تازه نگه داشتن هویج این است که هویجها را درون یک ظرف که از آب پر است بگذارید و در صورتی که بعد از مدتی احساس کردید رنگ آب تغییر کرده است آب آن را عوض کنید.
8- فلفل قرمز:
برای نگه داری فلفل قرمز برای یک مدت طولانی، فلفل قرمزهایی را انتخاب کنید که دارای غلاف درخشان و براق هستند و لکه و خرابی نداشته باشد.
فلفل قرمز را داخل ظرف پلاستیکی ریخته، داخل یخچال بگذارید تا 2 هفته تازه میماند و میتوانید از آن استفاده نمایید.
برای استفاده بیش از 2 هفته بهتر است فلفل را خشک نمایید.
9- قارچ:
پس از خواندن تاریخ انقضای روی بسته بندی آن را درون یک کیسه کاغذی بگذارید و اگر کیسه کاغذی ندارید داخل یک ظرف را با دستمال کاغذی بپوشانید و قارچها را داخل آن بریزید و روی قارچها را با دستمال بپوشانید.
10- پیاز:
برای نگه داری پیاز برای مدتی طولانی حتی به مدت 9 ماه، پیاز را درون جوراب زنانه بگذارید، گره بزنید و سپس با استفاده از ریسه آن را آویزان کنید.
11- موز:
قسمت فوقانی دسته موز را با استفاده از یک سلفون یا پلاستیک شفاف بپوشانید تا موز تازه بماند.
12- پیازچه:
پس از شستن پیازچهها آن را خرد کنید و داخل بطری پلاستیکی بریزید و در فریزر نگه دارید.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.