اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
دستور پخت خورش خوش طعم به آلو
مواد لازم
گوشت گوسفندی یا گوساله ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لپه ۱/۲ پیمانه
چوب دارچین ۱ عدد
به ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
آلو بخارا ۱ پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورش به آلو
گوشت را به اندازه های دلخواه خرد کنید. پیاز را نگینی یا خلالی برش دهید. در قابلمهای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پیاز را در روغن داغ سرخ کنید. سپس گوشت و زردچوبه را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از افزودن لپه، مقداری آب و چوب دارچين به قابلمه، در آن را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مواد خوب بپزند.
بهها را به شكل دلخواه برش دهید و با مقداری روغن سرخ كنید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. حدود يك ربع قبل از پخت کامل گوشت، مقداري رب سرخ كنید و همراه آلو و نمك به خورش اضافه كنید.
اگر دوست دارید اجزای خورش مشخص باشند وخيلي له و نرم نباشند. بعد از پخت گوشت، مقداری از آب خورش را روي بههاي سرخ شده بریزید و تابه را مجددا روی حرارت بگذارید.
حدود ده دقيقه اجازه دهید تا به هم کمی نرم شود و بپزد. موقع سرو خورش را در ظرف بریزید و بهها را به آن اضافه کنید و در کنار پلو و بورانی لبو سرو کنید.
اگر شما دوست داريد خورش خیلی جا افتاده و نرمتر باشد، میتوانيد بههای سرخ شده را به خورش اضافه کنید تا بيشتر بپزند و بعد سرو كنيد.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.