اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش پخت اسپاگتی ایتالیایی
مواد لازم
اسپاگتی 700گرم
گوشت چرخ کرده 500گرم
رب گوجه فرنگی 2قلشق غذاخوری
پیاز بزرگ 1عدد
پنیر موزارلا به مقدار لازم
فلفل دلمه ای 2عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
_ اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده اید بپزید و آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا به هم نچسبند.
_ پیاز را سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود. رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و بگذارید گوشت با دو یا سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد (در صورتی که آب کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه کنید تا وقتی که گوشت کاملا پخته و آب آن کاملا بخار شود)
_ نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکس بریزید و روی آن را مایه گوشتی آماده شده را بریزید. روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها بپوشانید و روی اسپاگتی ها را پنیر موزارلا رنده شده بریزید.
_ ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.