آموزش پخت اسپاگتی ایتالیایی

آموزش پخت اسپاگتی ایتالیایی

مواد لازم

اسپاگتی                   700گرم

گوشت چرخ کرده       500گرم

رب گوجه فرنگی       2قلشق غذاخوری

پیاز بزرگ               1عدد

پنیر موزارلا             به مقدار لازم

فلفل دلمه ای             2عدد

نمک و فلفل              به مقدار لازم

طرز تهیه

_ اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده اید بپزید و آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید تا به هم نچسبند.

_ پیاز را سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب آن گرفته شود. رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و بگذارید گوشت با دو یا سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد (در صورتی که آب کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه کنید تا وقتی که گوشت کاملا پخته و آب آن کاملا بخار شود)

_ نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکس بریزید و روی آن را مایه گوشتی آماده شده را بریزید. روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها بپوشانید و روی اسپاگتی ها را پنیر موزارلا رنده شده بریزید.

_ ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

©تمامی حقوق متعلق به مجله اینترنتی سرگرمی و تفریحی گیدو می باشد. طراحی سایت توسط ثمینکام