آموزش طرز تهیه پیراشکی گوشت و زیتون

پیراشکی گوشت و زیتون - پیراشکی گوشت - پیراشکی

پیراشکی گوشت و زیتون – پیراشکی گوشت – پیراشکی

مواد اولیه مور نیاز:
عصاره گوشت، آرد، روغن قنادی، ماءالشعیر، گوشت چرخ کرده، پیاز ریز خرد شده، زیتون، نمک و فلفل سیاه.
1- آرد را الک کرده سپس مقداری نمک و روغن قنادی به آن اضاقه کنید و ورز دهید.
2- پس از ورز دادن ماالشعیر را به آن اضافه کنید و آن را در محلی گرم بگذارید تا خمیر ورز آید.
3- پس از اینکه خمیر ورز آمد آن را با استفاده از وردنه روی سطحی پهن کنید.
4- با استفاده از قالب خمیر را به شکل دایره در بیاورید.
5- پیاز را با مقداری روغن تا طلایی شدن بر روی حرارت تفت دهید.
6- به گوشت چرخ کرده عصاره گوشت اضافه کنید.
7- گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.
8- زیتون خرد شده، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
9- روی خمیرهایی که به شکل دایره قالب زده‌اید مخلوط گوشت را قرار دهید.
10- خمیرها را در فر که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کرده‌اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *