اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش طرز تهیه شیرینی پفکی بادامی
مواد اولیه مورد نیاز:
تخم مرغ، پودر قند، پودر بادام، وانیل، کاغذ روغنی، پودر پسته و آرد.
1- سفیده و زرده تخم مرغ را جدا نمایید.
2- سفیده را با همزن برقی تا زمانی که سفت شود و پف کند بزنید.
3- وانیل و پودر قند را به سفیده اضافه نمایید و هم بزنید.
4- آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
5- پودر بادام را اضافه کنید و هم بزنید.
6- فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید.
7- کاغذ روغنی روی سینی فر گذاشته و با قیف مواد را به شکل گلولهای روی سینی فر چیده و با پودر پسته تزئین نمایید.
8- سینی فر را به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید.
* کمی در فر را باز بگذارید تا رنگ شیرینیها تغییر نکند.
9- پس از اینکه سینی شیرینیها را از فر درآورید پس از خنک شدن آنها را در ظرف مورد نظر خود بچینید.
* اگر مواد اضافه آمد آن را داخل فریزر بگذارید تا آب نیندازد سپس هم بزنید و در فر قرار دهید تا بپزد.
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.