آموزش طرز تهیه لازانیای مرغ و اسفناج

لازانیای مرغ و اسفناج

لازانیای مرغ و اسفناج

آموزش طرز تهیه لازانیای مرغ و اسفناج:
مواد اولیه مورد نیاز:
اسفناج تازه، مرغ پخته شده، رب گوجه فرنگی، سس بشامل، لازانیا، پنیر موزارلا، زردچوبه، فلفل سیاه، آویشن و نمک.
1- اسفناج‌هایی که از قبل شسته‌اید و خشک شده است با استفاده از ساطور بسیار ریز خرد کنید.
2- مرغ‌های پخته شده را نیز خرد کنید.
3- داخل تابه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد، اسفناج‌های خرد شده را در آن تفت دهید.
4- نمی‌خواهیم اسفناج‌ها سرخ شود به همین دلیل همین که آب آن کشیده شد، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
5- کمی زردچوبه، فلفل و نمک به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
6- مرغ‌های خرد شده را به اسفناج‌ها اضافه کرده و تفت دهید.
7- پس از اینکه مواد به خوبی مخلوط شد و مزه‌ها به خورد یکدیگر رفتند شعله را خاموش کنید.
8- در ظرف یا قالب مورد نظر خود نصف سس بشامل رو که از قبل آماده کرده‌اید بریزید.
9- لازانیا را به مدت 2 – 3 دقیقه در آب جوش بگذارید.
10- یک ردیف از لازانیا روی سس در ظرف بچینید.
11- از مواد روی لازانیا گذاشته، پنیر روی آن ریخته و یک لایه دیگر از لازانیا بگذارید و همین روند را تکرار کنید.
12- آخرین لایه‌ای که می‌گذارید باید لازانیا باشد.
13- باقی مانده سس بشامل را روی لازانیا ریخته و آن را کامل پخش می‌کنیم.
14- در انتها پنیر و آویشن بر روی آن می‌ریزیم.
15- فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتی‌گراد گرم کرده و ظرف را داخل فر بگذارید.
16- به مدت 25 – 30 دقیقه با طلایی شدن پنیر، آماده است.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *