آموزش طریقه صفر کردن ضایعات مواد غذایی

ضایعات مواد غذایی

ضایعات مواد غذایی

1- بیش‌تر از قسمت سفبد پیازچه استفاد کنید. با این که عجیب است ولی با گذاشتن پیازچه داخل آب و قرار دادن آن روبه‌روی نور خورشید دوباره رشد کرده و می‌توانید از قسمت‌های سبز آن برای چند روز یکبار استقاده کنید و برای مدتی پیازچه تازه داشته باشید.
2- اگر تاریخ انقضای شیر نزدیک است قبل از اینکه خراب شود از آن برای درست کردن ماست و پنیر استفاده کنید.
3- برای دور کردن پشه و مورچه در تابستان و از بین بردن بوهای بد و کهنه می‌توانید از پوست پرتقال استفاده کنید.
4- اگر موزی که خیلی رسیده و سیاه شده است را دوست ندارید بخورید می‌توانید از آن برای پختن نان و کیک با طعم موز استفاده کنید.
5- می‌توانید از لرد قهوه برای فراری دادن مورچه و از بین بردن بوی نامطبوع استفاده کنید.
6- نان تست که مانده و خشک شده را آسیاب یا خرد کنید و از آن در پخت سوپ، سالاد و سایر غذاها می‌توانید استفاده کنید.
7- از ضایعات و باقی‌مانده میوه و سبزیجات می‌توانید به عنوان کود باغچه استفاده کنید.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *