آموزش 4 نکته برای نگهداری و برق انداختن ظروف مسی

برق انداختن ظروف مسی

1- قرار ندادن ظروف مسی خالی بر روی حرارت:

ظروف مسی را بدون آب، غذا و روغن نباید بر روی حرارت قرار داد چرا که این کار باعث می‌شود بافت ظروف مسی ضعیف و عمر آن کم شود.

2- رفتار محتاطانه با ظروف مسی:

بهترین روش برای شست‌وشوی ظروف مسی شستن ظرف با آب ولرم، صابون ظرفشویی و یک اسفنج نرم است.
ملایم شستن ظروف مسی باعث افزایش طول عمر آن می‌شود.
این ظروف را در ماشین ظرفشویی قرار ندهید. از سیم‌ظرفشویی برای شستن آن استفاده نکنید. از وایتکس یا مواد شوینده چند منظوره برای شستن ظروف مسی استفاده نکنید.

3- ترکیب آب‌لیمو و سرکه یا جوش شیرین:

با ترکیب این مواد ماده‌ای خمیری شکل به دست می‌آید که با استفاده از یک اسفنج نرم تابه و یا قابلمه مسی خود را می‌توانید برق بیندازید.

4- از نمک استفاده نکنید:

استفاده از نمک برای شستشو باعث کدر شدن ظروف مسی می‌شود.