اخبار اقتصادی
اخبار ورزشی
شایعه تا واقعیت
آشپزی
آموزش کاشت سبزه هستهی پرتقال
۱- جدا کردن هستهها از پرتقال
سعی کنید که یک پرتقال هستهدار را برای این کار انتخاب کنید. توجه داشته باشید که از هستههایی که دارای لکه هستند استفاده نکنید و اجازه ندهید که هستهها در طول فرآیند خشک شوند.
۲- تمیز کردن هستهها
با انگشت هستهها را کاملا زیر آب بشوئید.
سعی کنید که هیچ پالپی در میان هسته ها باقی نماند و مراقب باشید که هستهها آسیب نبینند.
۳- هستهها را در لیوان آب ولرم به مدت یک شب خیس کنید. (نیازی نیست که روی لیوان را بپوشانید.)
۴- قرار دادن هستهها در یک حوله کاغذی مرطوب.
توجه کنید که هستهها می بایست کاملا به واسطه حوله مرطوب محصور شوند.
برای درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو شما باید همواره هستهها را مرطوب نگه دارید. در صورت خشک شدن هستهها، دیگر جوانه نخواهند زد.
۵- قرار دادن هستهها درون یک پاکت پلاستیکی
کیسه پلاستیکی باعث حفظ شدن رطوبت هستهها میشود. البته اجازه تبادل هوا را هم بدهید. با این کار شما یک گلخانهی کوچک برای هستههای خود درست کردهاید و این هم یکی دیگر از مراحل درست کردن سبزه عید با هسته پرتقال و لیمو است.
۶- نگهداری هستههای پرتقال در محلی گرم
هستههای پرتقال یا لیمو در دمایی معادل ۲۱ تا ۲۴ درجه سانتیگراد (۷۰ تا ۷۵ درجه فارنهایت) جوانه می زند.
لبهی پنجرهای که آفتاب به خوبی از آن به داخل میتابد میتواند مکان مناسبی برای نگهداری از هستهها باشد. البته اگر به گلخانه دسترسی دارید؛ گلخانه نیز مکان بسیار خوبی است.
۷- مرطوب کردن پی در پی حوله کاغذی
بطور منظم هستهها را بررسی کنید و اگر هستهها رطوبت خود را از دست داده بودند آنها را دوباره مرطوب کنید. لازم است که هسته ها برای درست کردن سبزه عید همیشه مرطوب و گرم بماند.
۸- انتظار به مدت ۲ هفته
هستههای پرتقال یا لیمو برای جوانه زدن نیاز به دو هفته زمان دارند.
۹- انتقال هستهها به داخل ظرف تزئینی
حال هستهها را به داخل ظرف مورد نظرتان منتقل کنید و روزی یکبار آنها را مرطوب کنید تا از خشک و پلاسیده شدنشان جلوگیری شود.