آموزش 10 نکته برای پف کردن کیک

کیک شکلاتی – کیک

کیک شکلاتی – کیک

1- قبل از اینکه مواد کیک را آماده کنید فر را روشن کنید تا گرم شود.
2- برای اینکه کیکتان پف کنه زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کنید و جداگانه بزنید. سفیده را در یک جهت و به قدری هم بزنید که از ظرف نریزد.
3- آرد را باید قبل از استفاده 3 – 4 مرتبه الک کنید.
4- بیکینگ پادر را در یخچال نگه دارید.
5- اگر تخم‌مرغ یا کره‌ای که برای پخت کیک خود استفاده می‌کنید سرد باشد کیک خوب پف نمی‌کند.
6- مواد کیک را بعد از قاطی کردن با هم زیاد هم‌نزنید.
7- اگر مدت زمان آماده کردن مواد تا گذاشتن آن در فر زیاد شود کیک خوب پف نمی‌کند.
8- مواد اولیه را به اندازه‌ای که در دستور پخت داده شده است استفاده کنید.
9- در صورت بزرگ بودن قالبی که استفاده می‌کنید نسبت به موادتون، کیک پف نمی‌کند.
10- اگر از روغن زیادی استفاده کنید کیکتان به خوبی پف نخواهد کرد.