آموزش طرز پخت ماهی قزل‌آلا

ماهی قزل آلا

شما می‌توانید برای طعم‌دار کردن ماهی قزل‌آلا از روغن زیتون ، زنجبیل رنده شده (از پودرش هم می‌توانید استفاده کنید)، زعفران دم کرده، فلفل سیاه و قرمز، آب‌لیمو و کمی نمک استفاده نمایید.
روی پشت ماهی چندتا خط بیندازید و بگذارید داخل این مواد چند ساعت بماند، داخل شکمش نیز از مواد بریزید، بعد از مزه دار شدن ، تابه رو کمی گرم کنید و کف ماهی‌تابه رو کمی چرب نمایید، خیلی روغن نریزید چون قزل آلا خودش چربی پس میده و با روغن زیتون هم مزه‌دار بشود دیگه روغن لازم ندارد، با حرارت خیلی ملایم بگذارید ماهی دو طرفش کاملا مغز پخت و سرخ بشود، اگر داخل روغن ماهی چند حبه سیر بندازید عطر خوبی پیدا می‌کند، می‌توانید قبل از سرخ کردن دو قاشق آرد رو با کمی زردچوبه و نمک و فلفل و آرد سوخاری مخلوط و ماهی رو تو این مواد بزنید و بعد سرخ کنید.