آموزش طرز تهیه کیک سیاه( کیک شکلاتی)

کیک شکلاتی

مواد اولیه مورد نیاز برای پخت این کیک:
تخم مرغ، آرد، آبجوش، پودر کاکائو، شکر، روغن مایع، بیکینگ پادر و وانیل.
1- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- تخم‌مرغ‌ها رو با شکر و وانیل به مدت هفت دقیقه بزنید.
3- حجم تخم‌مرغ‌ها که دوبرابر شد روغن مایع را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید.
4- پودر کاکائو رو در آب‌جوش حل کنید و به مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا مخلوط شود.
5- آرد با بیکینگ پادر و پودر کاکائو را الک کنید.
6- در سه مرحله آرد را به نخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. در این مرحله مواد رو زیاد هم نزنید تا خوب پف کنه.
7- قالب رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید.
8- بعد از 45 دقیقه یک چنگال درون کیک فرو کنید و در بیاورید اگر چنگال تمیز بود کیک پخته است. نوش جان