آموزش طرز تهیه کیک باقلوا

کیک با قلوا

برای پخت کیک باقلوا به آرد سفید، شکر، ماست یا شیر، روغن مایع یا جامد، تخم‌مرغ، هل، بکینگ پودر، آب، گلاب، زعفران نیاز است.
در ابتدا فر را روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
روغن و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط بشود. تخم‌مرغ‌ها رو دونه دونه اضافه کنید و خوب با همزن هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک تاثیر دارد) هل رو اضافه کنید، ماست یا شیر رو به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
* ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره و بعد کیکتون پودر میشه.
آرد رو با بکینگ پادر الک کرده و به موادتان اضافه کنید، در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. مواد را توی قالب بریزید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه)
به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.
طرز تهیه شربت:
آب و شکر و زعفران به مدت 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب. لازم نیست که غلیظ باشد.
مخلوط این کیک رنگ خیلی روشنی داره، اما بعد از پخت کیک، روی کیک کاملا طلایی میشود. مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن، آرد و یا فر ممکنه بیشتر ( تا 1 ساعت) طول بکشد.
* برای اینکه ببینیم کیک پخته یا نه یک چنگال را در کیک فرو می‌کنیم اگر تمیز بیرون آمد و به آن چیزی نچسبیده بود کیک آماده است.
صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشوند.
بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید. حالا سینی را بچرخانید و مایل برش بزنید .
شربت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه و در مرحله آخر پودر نارگیل و بعد پودر پسته بپاشید.
نوش جان.