آموزش طرز تهیه شیرینی میکادو بدون فر

شیرینی میکادو

شیرینی میکادو

مواد اولیه مورد نیاز برای درست کردن شیرینی میکادو: روغن مایع، پودر کاکائو، وانیل، بیسکویت ساقه طلایی، پودر بادام، پودر شکر، کره، آرد، شیر و نان میکادو.
1- آرد را در تابه ریخته و با حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود.
2- کره و روغن مایع را به آرد اضافه کرده و تا وقتی که رنگ آرد کمی قهوه‌ای شود آن را روی حرارت ملایم تفت دهید.
3- پودر شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
4- پودر کاکائو را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
5- شیر را به مواد اضافه کنید تا مایه نسبتا شلی درست شود و خوب بهم بزنید.
6- تابه را از روی حرارت بردارید. پودر بیسکویت ، وانیل و پودر بادام را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا یکنواخت شود.
7- ترکیبی شبیه به حلوا اما شل‌تر می‌شود.
* اگر ترکیب شل باشد بر روی نان به راحتی پهن می‌شود و بین لایه‌های نان چسبندگی بیشتری ایجاد می‌شود.
8- با کارد اره‌ای دندانه‌ریز ورق‌های بزرگ میکادو را از وسط ببرید.
9- مواد را به 4 قسمت تقسیم کنید.
10- هر قسمت را روی یک لایه نان پهن کرده و بعد یک لایه نان روی آن قرار دهید و یک قسمت دیگه از مایه را روی آن پهن کنید.
11- به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و در آخر یک لایه نان بگذارید.
* بعد از گذاشتن هر لایه نان با کف دست به لایه‌ها فشار وارد کنید تا لایه‌ها خوب بهم بچسبند.
12- شیرینی را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و سپس شکلات آب شده روی شیرینی بریزید.
13- شما می‌توانید با استفاده از پودر پسته، نارگیل، شکلات سفید و … آن را تزئین کنید و با استفاده از کارد اره‌ای آن را برش دهید.