آموزش طرز تهیه شیرینی شکری ساده

ورز دادن – ورز دادن خمیر – وردنه - خمیر

ورز دادن – ورز دادن خمیر – وردنه – خمیر

مواد اولیه مورد نیاز برای پخت شیرینی شکری: آرد، وانیل، شکر، تخم مرغ، کره و سفیده تخم‌مرغ.
برای درست کردن شربت این شیرینی آب و شکر را بجوشانید پس از اینکه قوام آمد در انتها گلاب را به آن اضافه کنید.
1- کره را بیرون از یخچال در دمای محیط بگذارید تا نرم شود سپس با شکر به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید.
2- تخم‌مرغ، وانیل و یک قاشق از شربت را به کره و شکر اضافه کنید، به مدت 7 دقیقه هم بزنید.
3- پس از اینکه مواد خوب ترکیب شد آرد رو که از قبل الک کرده‌اید به آن اضافه کنید.
4- آرد رو با دست خوب ورز دهید.
5- پس از اینکه به خوبی آرد رو ورز دادید و به دستتون نمی‌چسبید آن را در یک کیسه فریزر ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
6- پس از یک ساعت خمیر رو از یخچال درآورید و یک تکه از آن را جدا کنید و ورز بدهید.
* اگر در این قسمت خمیر را ورز ندهید خمیر ترک برمیدارد.
7- خمیر را نه خیلی نازک کنید و نه خیلی کلفت، به قطر 3 – 4 میلی‌متر آن را باز کنید.
8- با قالب یا با کاتر خمیر رو برش بزنید.
9- بعد از قالب زدن خمیرها رو در سینی شیرینی‌پزی بگذارید و با قلم‌مو به مقدار خیلی کم سفیده تخم‌مرغ بهش بزنید و روی آن شکر بپاشید.
10- فر را روی 150 درجه سانتی گراد گذاشته و بگذارید به مدت 20 دقیقه بپزد.